Forum eprawnicy
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.
Zapomniałeś hasło?
Odp.:Szukam prawnika Gdańsk (1 wejść)
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 1
TEMAT: Odp.:Szukam prawnika Gdańsk
Tymian (Użytkownik)
graphgraph
Użytkownik offline Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Szukam prawnika Gdańsk 2008/03/15 17:39 Oklaski: 0  
Jak powyzej w temacie. Szukam prawnika, któray pozwoli rozwiązać męczącą dla mnie sprawę. Otóż niespełna rok temu moji koledzy całkiem niespodziewanie zostali zatrzymani przez policje w sprawie dot. narkotyków. Zarzuca im sie handel i posiadanie narkotyków, w rzeczywistosc jednak moglibyc oni jedynie posiadaczami narkotyków handel został wykluczony. Sprawa ta polega na tym ze chcą dojsc do osoby blisko nam nie znanej która stoji na czele 'gangu narkotykwego'. Cały problem tej sprawy polega na tym, że nasz kolega został zatrzymany przez policje z duzym zasobem narkotyków, po czym sam się ratując,zrzucił na nas wine, jednoczesnie wiążąc nas że to my ? ja ? znamy osobę która stoji ze 'hurtownią narkotyków, oczerniając mnie przed policja i wymyslajac na mnie niesłychane historie. Wytworzył sie z tego problem gdyż policja chciała mnie na podstawie tych idiotycznych wywodów zatrzymać. Moje szczescie w nieszczesciu ze od 2 lat mieszkam w Norwegi aczkolwiek mam obawy z powrotem do kraju. W tym roku planuje przyjazd do Polski, chciałbym wiedzieć czy policja ma prawo mnie zatrzymać i na jakiej podstawie ? (Moich kolegow zatrzymano jako 'świadków' aczkolwiek odrazu chcieli z nich zrobic oskarżonych, na przesuchaniu nie chcieli im w nic uwierzyć, narzucali im swoje zdanie !! powiedzili ze wyjdą cali ze sprawy jesli potwierdza ze sprzedawali narkotyki dla jakiegos mafioza !. Nawiązując do sprawy szukam namiaru na adwokata/ prawnika który pomógłby mi rozwiązać tą sprawe. Dodam tylko że nie mialem zadnego kontaktu z narkotykami a sprawa ktora sie wydarzyla czyl. zatrzymanie naszego 'kolegi' przez policje miała miejsce gdy byłem koszarowany w straży pożarnej przez 1.5 roku ( 9m-cy sluzy 6 m -cy szkolka Pod Oficerska). Także szukam prawnika który stawiłby sie ze mną na przesłuchanie, jesli do tego by doszło, a także chciałbym wytoczyć sprawe osobie która mnie w to wplątała
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
marketing (Admin)
Admin
graphgraph
Odp.:Szukam prawnika Gdańsk 2009/01/07 21:57 Oklaski: 0  
Proszę zajrzeć tutaj
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
attorn (Użytkownik)
graphgraph
Odp.:Szukam prawnika Gdańsk 2009/09/21 05:35 Oklaski: 0  
Witam Pana.

Jeżeli potrzebuje Pan jeszcze pomocy adwokata to mogę zapoznać się z Pana sprawą.

Jestem co prawda z BYdgoszczy, ale po studiach w 3mieście.

powoduje to , że mam klientów w okolicach Gdańska i mógłbym się podjąc prowadzenia Pana sprawy, jężeli po zapoznaniu się z nią szczególowo dojdzimy do porozumienia.

Za zbadanie sprawy nie pobieram wynagrodzenia, a jezli dojdę do wniosku, że Pana sprawa "rokuje" to mogę się jej podjąć po uzgodnineiu wyngarodzenia.

Pozdrawiam

adwokta Piotr Gołda

Porposzę o telefon na nr : 502 646 773
mój email: adwokat_golda@o2.pl
eprawnik (Użytkownik)
graphgraph
Odp.:Szukam prawnika Gdańsk 2010/02/04 19:54 Oklaski: 0  
Witam
Zachęcam do skorzystania z nowej sekcji "Oceń Prawnika", która powstała, by umożliwić użytkownikom poznanie opinii innych osób o adwokatach, radcach prawnych, notariuszach oraz doradcach podatkowych.
Jeżeli sam korzystałeś z usług adwokata, radcy prawnego, notariusza czy doradcy podatkowego - podziel się opinią i dodaj swoją ocenę.
Pomóż innym dokonać najlepszego wyboru - ocena nie zajmie Ci więcej niż 5 minut!

Więcej na http://e-prawnik.pl/ocen-prawnika/
babajaga21 (Użytkownik)
graphgraph
Odp.:Szukam prawnika Gdańsk 2011/05/26 00:43 Oklaski: 0  
Poszukaj sobie prawnika na www.ofachowcach.pl

Edytowany przez: babajaga21, w: 2011/05/26 00:44
Idź do góry Odpowiedz
Pobierz nagłówki ostatnich postów.