Forum eprawnicy
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.
Zapomniałeś hasło?
rozłąkowe (1 wejść)
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: rozłąkowe
prey35 (Użytkownik)
graphgraph
Użytkownik offline Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
rozłąkowe 2011/05/23 19:56 Oklaski: 0  
Chciałbym sie dowiedziec czy słusznie nie dostałem rozłąkowego.A wiec opisze sytuacje: w marcu 16 dostałem decyzje o przydziale kwatery w miejsowosci pełnienia służby owa decyzja krążyła 2 razy spowrotem do WAMu .,gdyz pani która ja wypisał zrobiła błędy w nazwisku oraz ze pracuje w jednostce innej wiec należało to skorygowac.Mieszkanie owe przejąłem 1 kwietnia-czy faktycznie za miesiac kwiecień juz sie nie nalezy rozłąkowe??Słyszałem ze jezeli chociaz 1 dzień w danym miesiacu byłem w internacie to sie nalezy-bo przeciez przebywałem 1 w internacie-gdyz do domu zjezdałem na weekendy .Z góry prosze o wyrozumiałośc na-ludzką niewiedze.
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
PDT (Użytkownik)
graphgraph
Użytkownik offline Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Odp.:rozłąkowe 2011/05/31 05:12 Oklaski: 0  
Zasada co najmniej jednego dnia dotyczy wykonywania obowiązków służbowych w danym miesiącu a nie nie zamieszkiwania w internacie. Z dniem uprawomocnienia się decyzji pańska rodzina nabyła prawo do zamieszkiwania, co według mnie, jest momentem utraty prawa do dodatku za rozłąkę.
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Idź do góry Odpowiedz
Pobierz nagłówki ostatnich postów.