Forum eprawnicy
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.
Zapomniałeś hasło?
Co mi wolno a czego nie (1 wejść)
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: Co mi wolno a czego nie
Iza (Gość)
Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Co mi wolno a czego nie 2008/01/26 01:29  
Czy w trakcie rozprawy rozwodowej z orzekaniem o winie malzonka moge powolywac swiadkow ktorzy wczesniej nie byli przeze mnie wskazani? Ex maz w trakcie sprawy klamal w kwestii dotyczacej okolicznosci i przyczyn rozpadu zwiazku<mam na to dowody>-kiedy i jak mam je przedstawic w sadzie?Czy to czego dorobilismy sie w trakcie trwania zwiazku<np:sprzet RTV,AGD i inne rzeczy>powinny zostac w jego posiadaniu<bo tak sie stalo>czy moze powinnam rzadac podzialu majatku?Prosze o pomoc
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Danuta (Gość)
Odp.:Co mi wolno a czego nie 2008/01/27 05:18  
zasądzono ode mnie na rzecz pozwanych koszty procesu. Przez 1,5 roku sędzia ignorował moje zeznania i uzasadnienie oparte jest tylko na opiniach i wywodach adwokata pozwanych, moje zeznania i moich świadków. w uzasadnieniu są pominięte, czy powinnam złożyć skargę na sędziego i poprosić o przeprowadzenie procesu przez innego sędziego ?
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Iza (Gość)
Odp.:Co mi wolno a czego nie 2008/01/27 19:21  
Danka-jak najbardziej mozesz wniesc odwołanie i poprosić o zmiane sędziego skoro uważasz ,że obecny nie jest obiekitywny wobec Ciebie,Twoich zeznań i świadków.Ponadto nie musisz ponosić żadnych kosztów-wystarczy napisać do Sądu prośbę o umorzenie kosztów procesu<przedstawić trzeba zaświadczenie o niskich dochodach i wydatki na utzrzymanie mieszkania itp>Mozesz takze poprosić Sąd o przyznanie mecenasa z urzedu <to jest za darmo>który poprowadzi Twoją sprawe.Trzymaj się.Pozdrawiam.
Danuta (Gość)
Odp.:Co mi wolno a czego nie 2008/01/29 20:24  
Dziękuję za słowa otuchy, Danka
Idź do góry Odpowiedz
Pobierz nagłówki ostatnich postów.