Forum eprawnicy
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.
Zapomniałeś hasło?
Odp.:alimenty na żone (1 wejść)
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: Odp.:alimenty na żone
stanisław (Gość)
Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
alimenty na żone 2008/01/05 00:36  
Od czterech i pół roku jestem rozwiedziony>rozwód był bez orzekania o winie. płace 650 zł bobrowolnych alimentów. Od roku jestem ponownie żonaty. Moje pytanie- jak długo musze jeszcze płacić te alimenty
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Tatuś (Gość)
Odp.:alimenty na żone 2008/01/10 01:44  
;) az Twoje ukochane dzieci skączą 18 lat lub naukę i wiek chyba 24 albo 26 lat
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Jola (Gość)
Odp.:alimenty na żone 2008/01/14 18:28  
Ale dzieci mojego męża są już dorosłe i samodzielne
grand (Użytkownik)
graphgraph
Użytkownik offline Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Odp.:alimenty na żone 2008/03/01 03:22 Oklaski: 0  
chyba ze dzieci zaloza swoje rodziny, wtedy z dniem slubu konczy sie twoj obowiazek placenia niezaleznie od wieku dziecka
Odp.:alimenty na żone 2008/03/03 16:50  
Rodzice są zobowiązani do utrzymywania dzieci do czasu, gdy będą one w stanie utrzymać się samodzielnie. Moment ten będzie uzależniony od konkretnej sytuacji i okoliczności, tj. kiedy dziecko zdobędzie zawód i będzie mogło podjąć pracę, ale np osoba będąca na studiach ma prawo żądać od rodziców środków utrzymania do czasu ukończenia studiów.
Idź do góry Odpowiedz
Pobierz nagłówki ostatnich postów.