Forum eprawnicy
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.
Zapomniałeś hasło?
Odp.:mieszkanie po rozwodzie !!! (1 wejść)
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: Odp.:mieszkanie po rozwodzie !!!
Bandurka (Użytkownik)
graphgraph
Użytkownik offline Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
mieszkanie po rozwodzie !!! 2008/12/05 20:49 Oklaski: 0  
Jestem po rozwodzie ( wina żony ).Mamy mieszkanie komunalne,otrzymane w trakcie małżenstwa.
Czekam na sprawę o eksmisję ( b.żony )
Mam pytanie :
1.czy b.żona miała prawo zając jedyny zamykany pokój i zamieszkać w nim z konkubentem ?
przebywa on bez meldunku od ponad 5 m- cy codziennie od 6- 22 ej.Przedtem nawet nocował.Teraz Policja jemu
zabroniła.
Obydwoje stosują wobec mnie przemoc psychiczną,grożby itp.( mam na to świadków.
Czy ( jeżeli sprawę przegram ) mogę wyegzekwować od b.żony aby nie przyprowadzała do mieszkania osób
trzecich ? Obecna sytuacja jest nie do zniesienia ponieważ mieszkamy w trójkę.
Ja zajmuję pomieszczenie przechodnie, bez drzwi ( nie mam nawet spokojnego kąta aby odpocząc po pracy.
Konkubent żony jest osobą z marginesu ( przyprowadziła go z dworca, gdzie mieszkał.
Ja spłacam kredyty ( zaciągnięte w czasie trwania małżenstwa - ja tylko pracowałem ).
Czy b.żona jest zobowiązana do wspólnej spłaty ?
Ja wychodzę do pracy przed 6 rano a wracam po 22 ej ( kiedy już nie ma konkubenta ).Zona wraca do domu
1- 2 w nocy ( zakłuca mi sen ).Jestem u kresu wytrzymałości - już raz targnąłem się na życie.
Na razie przechowuje mnie siostra ( gdzie jem obiady i wracam od niej po 22 ej.Ile tak można.
Po pracy muszę do niej jechać 8km rowerem a co będzie jak spadnie śnieg ?
Proszę o radę jak wybrnąc z tego ślepego zaułka.
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Wojciech Kłoskowski (Admin)
Admin
graph
Użytkownik offline Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Odp.:mieszkanie po rozwodzie !!! 2008/12/10 22:04 Oklaski: 5  
uprzejmie proszę o wskazanie jakiej treści rozstrzygnięcia były zawarte w wyroku rozwodowym
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Idź do góry Odpowiedz
Pobierz nagłówki ostatnich postów.