Forum eprawnicy
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.
Zapomniałeś hasło?
Alimenty od ojca (1 wejść)
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: Alimenty od ojca
Ania160a (Użytkownik)
graphgraph
Użytkownik offline Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Alimenty od ojca 2008/12/01 21:11 Oklaski: 0  
Mam pytanie...Mam ciężką sytuację rodzinną.Mój ojciec zostawił mamę dla innej. Mam 17 lat i mieszkam w domy z mamą i moim chłopakiem...JA i mój chłopak zajmujemy 1 pokój.Ojciec żąda od mojego chłopaka pieniędzy za noclegi.ale przecież on śpi ze mną i w ogóle zajmujemy 1 pomieszczenie....zmienił zamki w drzwiach..Na to wychodzi jakby żądał zapłaty ode mnie bo to mój pokój co innego gdybyśmy spali w 2 osobnych pokojach...i postanowiliśmy się wyprowadzić.Mam pytanie odnośnie alimentów czy ja mogę żądać alimentów od ojca...Sprawa rozwodowa mojej mamy podobno poszła do sądu ale nic nie wiadomo to wszystko trwa już rok my z mamą ledwo co wiążemy koniec z końcem za cały rok od ojca dostałam 200 zł w tym są moje urodziny...moja mam jest załamana pracuje od rana do nocy żeby zarobić na opłaty....co mogę zrobić ...gdzie mam napisać podanie o alimenty...pomóżcie ważne
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Wojciech Kłoskowski (Admin)
Admin
graph
Użytkownik offline Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Odp.:Alimenty od ojca 2008/12/10 22:12 Oklaski: 5  
Może Pani żądać alimentów od ojca tyle że w Pani imieniu musi do sądu wystąpić matka
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Idź do góry Odpowiedz
Pobierz nagłówki ostatnich postów.