Forum eprawnicy
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.
Zapomniałeś hasło?
prosze o pomoc (1 wejść)
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: prosze o pomoc
sawcia77 (Użytkownik)
graphgraph
Użytkownik offline Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
prosze o pomoc 2008/07/14 22:57 Oklaski: 0  
13 czerwca ubieglego roku po 6 latach sad rozwiazal nasze małzenstwo.Były maz placi alimenty na 3 naszych dzieci przyznane sadownie.Podalam o podzial mieszkania ale wlasnie sad oddalil moj wniosek...powod "stwierdzil ze nie nalezy mi sie polowa wartosci mieszkania gdyz zostalo one zamienione za doplata"Maz posiadal kawalerke wlasnosciowa a po slubie zamienilismy ja na wieksze mieszkanie gdzie wlasciciele nam doplacili za kawalerke gdyz ona byla wyremontowana a tamto mieszkanie potrzebowalo gruntownego remontu.Czy to prawda ze nie mam prawa ubiegac sie o polowe wartosci mieszkania?pracowalam tak samo przez te 6 lat jak byly maz wiec tak samo placilam rachunki i dawalam na remont.Prosze o szybka odpowiedz z gory dziekuje
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Wojciech Kłoskowski (Admin)
Admin
graph
Użytkownik offline Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Odp.:prosze o pomoc 2008/08/01 22:56 Oklaski: 5  
musiałaby Pani doprecyzować do jakiego sądu skierowała Pani wniosek, i jak dokładnie brzmi postanowienie o oddaleniu. Co do zasady ma Pani prawo do połowy posiadanego majatku, zaś zamienione mieszkanie powinno wejść do majatku wspólnego, a kwestia zamiany może być rozpatrywana jako nakłady małżonka
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Idź do góry Odpowiedz
Pobierz nagłówki ostatnich postów.