Forum eprawnicy
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.
Zapomniałeś hasło?
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: pobicie
jasiu (Użytkownik)
graphgraph
Użytkownik offline Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
pobicie 2009/08/03 07:59 Oklaski: 0  
Witam, dwoch a nawet 3 kolesi nie chcialo wyjsc z lokalu gdy byl juz zamkniety, prosilem grzecznie ale nie skutkowalo, BA zaatakowali mnie slownie rzucili sie namnie z agresja ze jakim prawem ja ich wypraszam!! caly czas cos fuczeli do mnie, w koncu gdy wychodzili a ja za nimi aby zamknac drzwi jeden caly czas cos jeszcze mial mi do powiedzenia i mnie obrazal, nie wytrzymalem juz nerwowo i oklepalem mu twarz nastepnie doskoczylem do drugiego goscia i to samo na glebe i ryj caly oklepalem trzeci uciekl, pozniej ten pierwszy co dostal chcial mnie zaatakowac ale w pore sie odwrocilem i znowu dostal strzaly w ryj i z buta w twarz albo po zebrach juz nie pamietam dokladnie, wezwali policie i prawdopodobnie zlozyli doniesienie na mnie, lecz policja mnie nie zatrzymala. Akcja miala miejsce wczoraj wiem na 100% ze wezwali policje bo sam widzialem jak z nimi rozmawiali. Moje pytanie brzmi co mi grozi i czy cos w ogole bede mial nieprzyjemniosci z tego powodu juz minela doba i narazie cisza ze strony policji jak i tych poszkodowanych. Jakie sa kroki prawne ? czy mam sie spodziewac gdzies na dniach zatrzymania przez policje lub jakiegos wezwania na posterunek lub do prok. ? prosze o wypowiedz tych ktorzy sie na tym znaja.
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Idź do góry Odpowiedz
Pobierz nagłówki ostatnich postów.