Forum eprawnicy
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.
Zapomniałeś hasło?
Pobicie z użyciem przedłużenia ręki (biała broń) (1 wejść)
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: Pobicie z użyciem przedłużenia ręki (biała broń)
dido (Użytkownik)
graphgraph
Użytkownik offline Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Pobicie z użyciem przedłużenia ręki (biała broń) 2009/05/04 01:14 Oklaski: 0  
[size=4]Witam

Mam takie pytanie... Odnośnie sytuacji która mi sie przydarzyła... Zostałem napadnięty przez dwóch agresorów... Zostałem zabrany w pewne miejsce poczym użyli wobec mnie przedłużenia ręki w postaci Białej broni.. Trafiłem do szpitala z ciężkimi obrażeniami ciała... Leżałem w szpitalu przez ok 10 dni teraz będe chodził w gipsie przez kolejne 4 miesiące... potem rehabilitacja Niestety organy ścigania złapały tylko jedną osobe która nie uzyła wobec mnie przemocy z użyciem białej broni... Nie wiem co będzie dalej bo ta osoba która zadała mi ciężkie obrażenia ciała poprostu znikneła... Pytanie jest odnośnie następującej sprawy. Cała ta sytuacja spowodowała że nie mam środków do życia.. plus nie mam z czego płacić alimentów dla mojego dziecka... Chciałem sie spytać czy ta osoba która została aresztowana jest współwina całej tej zbrodni jeśli ona tylko była w danej chwili w danym miejscu... I czy moge od niej spodziewać sie jakiegoś zadośćuczynienia po zakończeniu sprawy i jakie to są kwoty? Z góry dziękuje za pomoc.

Edytowany przez: dido, w: 2009/05/04 01:16
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Idź do góry Odpowiedz
Pobierz nagłówki ostatnich postów.