Forum eprawnicy
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.
Zapomniałeś hasło?
Wadliwie wykonana usługa (1 wejść)
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: Wadliwie wykonana usługa
Sylwia (Gość)
Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Wadliwie wykonana usługa 2007/12/27 06:35  
Witam wszystkich (nie)zainteresowanych :)

Niestety tak jak większość nas tutaj, potrzebuję pomocy, a mianowicie:

Zamówiłam u "handlarza rynkowego" wykonanie zestawu wypoczynkowego, za dośc duże pieniądze, ale żadne jakieś wydziwione - tylko zwykłe, najzwyklejsze.
Pan wykonał "jak umiał raczej" niby wszystko było w porządku, ale...
po dostawie , jak juz zapłaciłam, Pan pojechał, a ja zaczęłam wszystko dokładnie oglądać...było parę niedociągnięć, więc następnej soboty (handlarz jest tylko w soboty) pojechałam na rynek i powiedziałam, że jest parę żeczy do poprawki, więc przyjechał i poprawił (z wielkim bólem i żalem-że dokręcenie śróbki to ja sama mogłam wykonać)... po czym przyjechała moja mama (straszna pedantka) i zauważyłam, że do puf, pan wcisną chyba wszystkie ścinki jakie tylko miał, więc poraz kolejny, skontaktowałam się z Panem fachowcem i poprosiłam o ponowne obicie puf... wykonał.... no cóż miałam nadzieję, że przygoda się zakończyła w momencie poprawienia wadliwego obicia, ale niestety... na dzień dzisiejszy, zestaw ww mam niecałe pół roku, a materiał na szwach się "rozchodzi", czyli pojawiają się dziury, z obsiepanymi brzegami...
I - zastanawiam się co mam w danej sytuacji począć... nie wspomniałam jednak o najgorszym - nie mam dowodu zapłaty, to czy Pan mnie pozna to nie mam najmniejszych wątpliwości, ale....
Błagam pomóżcie, musiałam długo oszczędzać, żeby pozwolić sobie na zakup za 1600 zł jednorazowo, ale absolutnie nie widzę innego wyjścia jak zwrot tego co mam za gotówkę - jestem w stanie iśc na układ, że odda mi on 75% ceny, ale nie wiem czy i jakie mam szanse ;/
Proszę, pomóżcie doradźcie, cokolwiek, bo płakać mi się chce, jak patrzę na te dziury...
błagam....
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Idź do góry Odpowiedz
Pobierz nagłówki ostatnich postów.