Forum eprawnicy
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.
Zapomniałeś hasło?
Alimenty & Komornik (1 wejść)
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: Alimenty & Komornik
Cosmo29 (Użytkownik)
graphgraph
Użytkownik offline Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Alimenty & Komornik 2010/12/07 21:21 Oklaski: 0  
Witam serdecznie. sprawa wyglada nastepujaco napisze po krotce : zona zrobila mi sprawe o alimenty zarzyczyla sobie 1000 zl wtierdzac ze nie utrzymuje dzieci co jest nie prawda ! sad przystal przy moim i dostalem 550 zl alimentow na 2 coreczki. sprawa odbyla sie 20 listopada b.r Alimenty mam placic do 10 kazdego miesiaca czyli teraz przychodzi 10 grudnia i mam uregulowac ok wporzadku . problem w tym ze 30 listopada juz komornik ( u ktorego zona byla ) wyslal do mnie list polecony ktory zona odebrala i podpisala za mnie i przetrzymala go 7 dni dokladnie tyle ile mialem na odwołanie sie od komornika :( mam pytanie czy komornik po tak krotkim czasie moze juz mi wejsc na konto skoro sprawa byla zaledwie kilka dni temu a mam placic do 10 kazdego miesiaca :( czy moge zrobic cos z tym ze zona odebrala za mnie list polecony z poczty i przetrzymala go tydzien czasu ?:( wychodzi poprostu ze ja sie niby wymiguje od placenia alimentow jak i w pismie napisane jest ze alimenty sa dopiero od grudnia :( juz sam nie wiem co mam zrobic:((( Prosze pomocy i za wszelka taka bardzo DZIEKUJE !
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Idź do góry Odpowiedz
Pobierz nagłówki ostatnich postów.