Forum eprawnicy
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.
Zapomniałeś hasło?
Odp.:Mandat od firmy Renoma. (1 wejść)
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: Odp.:Mandat od firmy Renoma.
Błażej Krupa (Użytkownik)
graphgraph
Użytkownik offline Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Mandat od firmy Renoma 2008/07/14 01:56 Oklaski: 0  
Witam wszystkich.

Ostatnio w Bydgoszczy z linii autobusowej (72, 74...) i tramwajowej (1,3) utworzono jedną linię. (Kiedyś były to dwie osobne linie mimo, że jedna była kontynuacją drugiej). Skutkuje to tym, że wystarczy kupic bilet na jedną linię, a nie na dwie jak uprzednio.
Miałem więc zakupiony bilet miesięczny na jedną linię od wtedy. Ostatnio jednak nie kupiłem biletu miesięcznego tylko zwykły. Jechałem autobusem po czym przesiadłem się na tramwaj i w tramwaju otrzymałem mandat. Powiedziano mi, że połączenie linii istnieje w przypadku tylko biletu miesięcznego - inaczej trzeba miec dwa. Pamiętam, że pani sprzedająca bilety w biurze MZK nie powiedziała mi o tym wyjątku. Nie mam zamiaru placic tego mandatu. Jak powinienem załatwic tą sprawę? Co powinienem ując w piśmie? Proszę o pomoc. Dziękuję :)

Edytowany przez: marketing, w: 2009/01/07 22:21
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Wojciech Kłoskowski (Admin)
Admin
graph
Użytkownik offline Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Odp.:Mandat od firmy Renoma. 2008/07/14 21:10 Oklaski: 5  
trzeba powołać się na błąd, nieświadomość i ewentualnie wskazać na nadużycie prawa, jednak sprawa jest przegrana
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Idź do góry Odpowiedz
Pobierz nagłówki ostatnich postów.